Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak objednat dort

 VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, PŘÁTELÉ A ZNÁMÍ, V DOSTATEČNÉM PŘEDSTIHU VÁS INFORMUJEME, ŽE Z DŮVODU STĚHOVÁNÍ DO NOVÉ PROVOZOVNY V PŘÍBRAMI, PO CELÝ ŘÍJEN 2018 NEPŘIJÍMÁME ŽÁDNÉ OBJEDNÁVKY. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ A DOUFÁME, ŽE SI DO NAŠÍ NOVÉ PROVOZOVNY na adrese Ke Skalám 527, Příbram V. CESTU NAJDETE

 

Termín objednání:

 Minimálně 14dní předem.

(Nezaručujeme, že bude termín volný)

Pokud přesně ještě nevíte, jaký dort bude pro Vaši příležitost nejlepší, zarezervujte si pouze termín a maximálně týden před termínem domluvíme vše potřebné.

 Nepotvrzená objednávka(týden před termínem) bude odmítnuta

a termín uvolněn dalším zájemcům.

Co je potřeba vědět při objednávce dortů…

Jaký chci korpus?

Klasický…..

Ø   Světlý

Ø   Tmavý

Ø   Ořechový

Vhodné v kombinaci s :

·     Máslovým krémem (pudinkový základ)

·     Pařížská šlehačka

·     Čistá -živočišná 35% smetana

·     Lehký tvarohový krém se šlahačkou

·     Tvarohový krém s máslem

Nebo si připlatím a chci „něco“ lepšího….

·       Čokoládový s mandlemi

·       Red velvet

·       Vanilkový

·       Citrónový

·       Čokoládový

·       Sacher

 

 

Tyto "lepší"korpusy nejsou vhodné na modelované dorty, hodí se spíše na jednoduché tvary s lehkou(jednoduchou)ozdobou.

 

Doporučujeme je však především při objednávkách muffins.

V kombinaci s luxusními náplněmi jako:

·      Creme cheese-krém z mascarponne

·      Chocolade ganache – náplň z hořké čokolády

·      Čistá-živočišná 35% smetana

·      Krém z hořké nebo bílé čokolády

·      Višně v likéru

·      Domácí meruňková marmeláda

 

Do máslového krému lze přidat:

·      Kakao

·      Čokoládu

·      Kávu

·      Kokos

·      Ořechy *

·      Nugetu*

·      Arašídy

Dorty lze proložit:

·      Ovocem kompotovaným*

·      Ovocem mraženým*

·      Ovocem čerstvým*(v závislosti na nabídce trhu a ročním období)

·      Marmeládou

*za příplatek

 

 

 

Jak velký-pro kolik lidí- dort potřebuji?

 

A jaký tvar?

Velikost i tvar dortu domluvíme po konzultaci nejlépe osodbně.

 

Modelované 2D a 3D dorty vyrábíme pouze z klasických korpusů v kombinaci s máslovým krémem.

Jednoduché tvary lze potáhnout potahovací hmotou pouze v případě, že je vršek dortu omazám tenkou vrstvou máslového krému, která zabraňuje kontaktu potahovací hmoty s „mokrou“ náplní.

K potahování a modelování dortů používáme několik druhů hmot. Mléčnou modelovací hmotu si vyrábíme sami, má však své limity a s rostoucími nároky na dorty a ozdoby ji nelze na všechno použít, kombinujeme ji tedy s dalšími druhy kupovaných hmot jako je  Smartflex Flower, Smartflex Velvet, Saracino model paste, Gumpaste Madame Loulou, Royal icing, ...... Ne vždy každému tyto hmoty chutnají, ale snažíme se je použít tam, kde by naše hmota nesplnila očekávaný výsledek....

„Mokré“ náplně, nebo i vlhká lednice, či prudké teplotní přechody, jí nesvědčí a hmota se rozpouští a z dortu stéká.

 

Doprava:

Zakázky nerozvážíme!

Pouze osobní odběr, po domluvě možno i jinak.

Transportujte pouze ve vodorovné poloze, v chladu.

Neopatrné zacházení při přepravě, může změnit vzhled dortu či zákusků.

Skladování:

Cukrářské výrobky skladujte v suchu a chladu při teplotě do 8stupňů C, odděleně od dalších surovin či výrobků s výraznou chutí, která může  ovlivnit chuť výrobku.

Nemrazte.

Doporučujeme spotřebovat do 24hodin od převzetí.