Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAK OBJEDNAT DORT

 Termín objednání:

 Minimálně 14dní předem.

(Nezaručujeme, že bude termín volný)

Pokud přesně ještě nevíte, jaký dort bude pro Vaši příležitost nejlepší, zarezervujte si pouze termín a maximálně týden před termínem domluvíme vše potřebné.

 Nepotvrzená objednávka(týden před termínem) bude odmítnuta

a termín uvolněn dalším zájemcům.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Co je potřeba vědět při objednávce dortů…

Jaký chci korpus?

Klasický…..

Ø   Světlý

Ø   Tmavý

Ø   Ořechový

Vhodné v kombinaci s :

·     Máslovým krémem (pudinkový základ)

·     Pařížská šlehačka

·     Čistá -živočišná 35% smetana

·     Lehký tvarohový krém se šlahačkou

·     Tvarohový krém s máslem

Nebo si připlatím a chci „něco“ lepšího….

·       Čokoládový s mandlemi

·       Red velvet

·       Vanilkový

·       Citrónový

·       Čokoládový

·       Sacher

Nejsou vhodné na modelované dorty, hodí se spíše na jednoduché tvary s lehkou(jednoduchou)ozdobou. Doporučujeme při objednávkách muffins.

V kombinaci s luxusními náplněmi jako:

·      Creme cheese-krém z mascarponne

·      Chocolade ganache – náplň z hořké čokolády

·      Čistá-živočišná 35% smetana

·      Krém z hořké nebo bílé čokolády

·      Višně v likéru

·      Domácí meruňková marmeláda

 

Do máslového krému lze přidat:

·      Kakao

·      Čokoládu

·      Kávau

·      Kokos

·      Ořechy *

·      Nugetu*

·      Arašídy

Dorty lze proložit:

·      Ovocem kompotovaným*

·      Ovocem mraženým*

·      Ovocem čerstvým*(v závislosti na nabídce trhu a ročním období)

·      Marmeládou

*za příplatek

Jak velký-pro kolik lidí- dort potřebuji?A jaký tvar?

Velikost i tvar dortu domluvíme po konzultaci nejlépe osobně.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modelované 2D a 3D dorty vyrábíme pouze z klasických korpusů v kombinaci s máslovým krémem.

Jednoduché tvary lze potahnout potahovací hmotou pouze v případě, že je vršek dortu omazám tenkou vrstvou máslového krému, která zabraňuje kontaktu potahovací hmoty s „mokrou“ náplní.

Potahovací, mléčnou hmotu si vyrábíme sami, nepoužíváme žádné polotovary ani směsi při její výrobě, neobsahuje žádné škroby ani zahušťovadla.

„Mokré“ náplně, nebo i vlhká lednice, či prudké teplotní přechody, jí nesvědčí a hmota se rozpouští a z dortu stéká.

 

Doprava:

Zakázky nerozvážíme!

Pouze osobní odběr, po domluvě možno i jinak.

Transportujte pouze ve vodorovné poloze, v chladu.

Neopatrné zacházení při přepravě, může změnit vzhled dortu či zákusků.

Skladování:

Cukrářské výrobky skladujte v suchu a chladu při teplotě do 8 ͦ C, odděleně od dalších surovin či výrobků s výraznou chutí, která může  ovlivnit chuť výrobku.

Nemrazte.

Doporučujeme spotřebovat do 24hodin od převzetí.